View Larger Image Шин рамен нудли с млечна царевица Необходими продукти 1 пакет Шин Рамен 112гр. Вода 350мл. Сладка царевица Piperka 60гр. Краве масло Milmu 20гр. Майонеза 10гр. Захар Tasti 10гр. Пармезан 4гр. Прясно краве мляко Йовчев 30мл. 1 яйце D&D 1 люта чушка Няколко капки Табаско Начин на приготвяне Разбийте добре яйцето в купа. Изчистете семенцата на лютата чушка и я нарежете на много малки парчета. Сложете във врящата вода за 4 минути и 30 секунди нудлите и сухата смес от опаковката, след което ги прехвърлете в купа. В леко загрят тиган поставете маслото и царевицата и запържете до получаването на светло кафяв цвят. Добавете захарта и майонезата в тигана. Добавете разбитото яйце и млякото при царевицата и разбъркайте добре. Поставете готовата смес върху прехвърлените в купа нудъли и гарнирайте с настърган пармезан и лютата чушка. Добавете и няколко капки Табаско. By Desislava Kostova|2020-10-16T11:12:00+03:00септември 14th, 2020|Готвени ястия|Коментарите са изключени за Шин рамен нудли с млечна царевица Share This Story, Choose Your Platform! FacebookPinterest